Instalări și Service aer condiționat și electrocasnice
S.C. COMPLET ELECTRO SERV S.A.
Voluntari - Șos. București Nord, 10
Global City Business Park, Corp 011, et. 10
Telefon relații clienți: 0374168303
e-mail: relatiiclienti@ces.nt.ro

Cine suntem?
S.C. Complet Electro Serv S.A. este o companie cu sediul social in Voluntari, Sos. Bucuresti Nord nr.10, cladirea Global City Business Park, corp O1, Sala Meeting, etaj 10, judetul Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului sub nr.J23/2166/2016, avand CUI RO2111889.


Date personale pe care le prelucram
Politica noastră personală de confidențialitate a datelor reglementează utilizarea și stocarea datelor dumneavoastră. Puteți vedea politica noastră de confidențialitate a datelor cu caracter personal la Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal (link) Complet Electro Serv este un operator de date cu caracter personal. Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:
• Nume și prenume
• Judet si oras
• Număr de telefon
• E-mail

De ce avem nevoie de ele
Avem nevoie de datele dvs personale pentru a vă oferi următoarele servicii:
Suport Complet Electro Serv (CES)
• Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru a vă identifica
• E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a comunica cu dumneavoastră pentru a vă rezolva problema
• Număr de telefon – vă vom contacta pentru a grăbi rezolvarea unei probleme; comunicarea va fi înregistrată pentru a documenta problema dvs și rezolvarea ei
• Funcționarea site-ului Complet Electro Serv.com
• Adresă IP – filtrarea și detectarea atacurilor din internet
Cu consimțământul dumneavoastră, am dori să prelucrăm și următoarele date cu caracter personal Newsletter Complet Electro Serv
• Nume și prenume – avem nevoie de aceste informații pentru a vă comunica într-un mod mai personal.
• E-mail – avem nevoie de aceste informații pentru a putea trimite newsletter-ul.

Comportament online
Datele dvs personale pentru istoria navigării sunt transmise partenerilor noștri descriși în politica de cookies. Vă rugăm consultați descrierea acestor parteneri în această pagina Politică cookies (link)

Cât timp păstrăm datele cu caracter personal
Pentru newsletter vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe durata de viață a newsletter-ului sau până când ne veți notifica că nu mai doriți să primiți newsletter-ul. După această perioadă, datele dumneavoastră personale vor fi distruse ireversibil.

Care sunt drepturile dvs
Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la …
Dacă doriți să inaintati o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail …. Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată. De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.